Du är en kämpe! Om du lyckats bli fri från ett missbruk är du på god väg mot en bättre framtid. Det är viktigt att du tar emot all hjälp som du kan få och att du också planerar på ett klokt sätt för att skapa dig en bra framtid. Ett av många problem som missbruk och droger ger är fula och dåliga tänder. Även om det är insidan som räknas, är det ändå skönt att kunna le mot omvärlden utan att behöva tänka på tänderna eller andra saker som har med utseendet att göra.

Hur du förhåller dig till ditt gamla liv beror på din personlighet: vissa personer vill visa världen vad de gått igenom och på så vis hjälpa andra i samma situation, medan andra vill lägga allt bakom sig. För många före detta missbrukare är det ett mellanting: styrkan och glädjen i att ha kommit från missbruket å ena sidan, å andra sidan en önskan om att bara få leva ett normalt liv. Oavsett hur du känner kring ditt före detta drogliv, så påverkas vårt sociala liv alltid av det första intryck som vi ger. Ju tryggare du känner dig desto lättare är det att lära känna nya människor. Att kunna le utan att tänka på hur tänderna ser ut, är något som också underlättar i vardagen. Vår tandhälsa berättar mer om oss än de flesta förstår. Ett enkelt och billigt sätt att få snyggare och vitare tänder är genom att bleka tänderna hemma och du hittar allt vad du behöver hos dentway.se, som också erbjuder gratis rådgivning. Du får ett snyggare leende genom att:

  • Bleka tänderna hemma
  • Borsta morgon och kväll
  • Använda lypsyl eller annat mjukgörande medel för läpparna
  • Använda lagom mycket med smink som kvinna – less is more

Jobb och bostad

Förr i tiden var det vanligt med talesättet “Hel och ren” och egentligen är det lika aktuellt idag. För att få ett jobb eller en bostad behöver du inte vara snyggaste, ha de modernaste kläderna eller vara vältränad, men du måste ge ett intrycka av att vara hel och ren. Genom att förbättra ditt leende genom vitare tänder, sätta på dig normalsnygga kläder och gå till frisören varannan månad, har du underlättat för dig både när du sitter på en arbetsintervju eller söker en bostad.