När du missköter dig själv och din kropp kan det påverka ditt utseende. Till exempel så kan det leda till dåliga tänder, trött hy och även håret kan påverkas. Detta kan i sin tur påverka ditt självförtroende och kanske göra att du drar dig tillbaka från folk och sociala sammanhang.

För många är håret en stor del av ens personlighet. Håravfall är vanligt vid stress eller missbruk. Lider du av håravfall kan du göra en hårtransplantation i Göteborg och även få gratis konsultation. Nuförtiden är det väldigt vanligt med hårtransplantationer och det finns många beprövade metoder för lyckade resultat.

“Flera studier har visat att livskvaliteten hos patienter med håravfall är negativt påverkad” enligt Henrik Druid på Karolinska Institutet.

Populärt med hårtransplantation

Vid håravfall så kan man genom hårprover se om personen har haft ett missbruk. Detta är något som har gjorts vid återfall och överdoser. Hårtransplantationer är ett av de mest populära ingreppen hos män. Det finns även en hel del kvinnor som också genomfört hårtransplantation. När du har bestämt dig för att göra en hårtransplantation är det viktigt att du väljer en seriös klinik. Du bör även kolla upp och följa de råd som ges innan själva behandlingen.

Fördelar med en hälsosam diet

Efter din behandling är det rekommenderat att följa en hälsosam diet för bästa resultat. Det finns enkla knep för att få in mer näring och vitaminer i din diet. För att håret ska växa bra behöver det näring och vitaminer. Det är inte bara håret som kommer må bättre av en varierad och hälsosam diet. Du kommer även märka att din hy och hälsa blir bättre.