E cigg kan hjälpa dig sluta röka vanliga cigaretter. Det är viktigt att du köper e cigg och alla tillbehör från en seriös aktör. Många vill sluta röka just nu i och med coronavirusets framfart. Du har en bättre hälsa att vinna på att ta steget.

E cigg framstår precis som snus som ett inte hälsosamt, men bättre alternativ till rökning. Som substitut för vanliga cigaretter har e ciggen med det sagt många fördelar gentemot snusning. Rökning handlar som bekant inte enbart om nikotinberoende, det är också en fysisk och social handling. Om du vill bli av med ditt beroende av vanliga cigaretter är det dock viktigt att du köper e cigg från en seriös aktör. Köp vape och e-cigg från Premiumvape.se till exempel, ett företag som står under svenska myndigheters kontroll. Då vet du att du får produkter av hög kvalitet.

Många vill sluta röka efter coronaviruset

Efter coronavirusets framfart är det fler än vanligt som letar efter sätt att sluta röka. Det är viktigt att påpeka att e cigg inte betraktas som hälsosamt. Däremot är de flesta överens om att det är betydligt bättre än vanlig rökning. Dagens Medicin skriver att:

“Mängden farliga ämnen föll drastiskt om forna rökare bytte cigaretter mot elektroniska varianter under minst sex månaders tid. Nivån liknade den som sågs hos deltagare med nikotinplåster.” (källa: Dagensmedicin.se)
Du vet förstås redan att du har allt att vinna på att sluta röka. Faktum är att effekterna märks av redan 20 minuter efter att du tog sista cigaretten.