Att vara fast i något som man inte riktigt trivs med är aldrig roligt, och aldrig något som man vill vara, även om det kanske blir så ibland. För vissa så är rökning och rökande exakt något sådant, men att sluta röka paket efter paket är helt klart något som är lättare sagt än gjort, det vet vi nog alla om vid det här laget. Men det behöver faktiskt inte vara det enda alternativet bara för att man vill bli kvitt cigaretterna, tro det eller ej. Numer kan man nämligen lika gärna röka e-cigaretter!

Förändra ditt rökande
Det finns nog en hel del människor som gärna skriver under på att den första cigaretten på dagen är väldigt svårslagen. För den som inte röker, och aldrig har gjort, kan det såklart vara svårt att verkligen relatera till det, men trots det så kan nog de flesta av oss ändå förstå lite vad de som känner så faktiskt menar. Alla har vi väl trots allt rutiner av något slag som vi helst av allt inte vill göra oss av med i första taget. Men om den vanan är en dålig vana egentligen, som faktiskt att röka cigarett efter cigarett ju är, hur härligt man än kan tycka att det är, så kanske man ändå ska fundera över sitt val. Att verkligen vara beroende av något är aldrig roligt, och särskilt inte om det är något som är dåligt för kroppen. Men att sluta röka är inte lätt, särskilt när man inte ens känner att man vill det egentligen. Som tur är så finns det ett annat alternativ, som stavas e-cigarett! Den rätta och självklara vägen att gå om man vill bli av med sina farliga cigg, men fortfarande ha kvar den härliga känslan om morgoncigaretten. Låt oss därför ta upp några punkter fulla med inspiration till den som funderar på att byta cigarettyp!

 

  • Den första, främsta och största anledningen till att man väljer en e cigarett framför en vanlig är helt klart hälsoaspekten. Att röka är som alla vet inte det bästa för lungor såväl som resten av kroppen, men utan röken som förgiftar oss förändras en hel del. Man kan ha kvar känslan om sina härliga cigg, men slippa ha dåligt samvete över att man röker, som folk faktiskt har. En perfekt lösning, med andra ord!
  • Inte alla, men en hel del rökare minns nog hur det var när man fortfarande fick röka inomhus här i Sverige. Gick man ut på en klubb och dansade kunde man ta en cigarett till favoritlåten på dansgolvet, något som nu är väldigt långt borta, inte sant? Men med e-cigaretter så kan man röka inomhus, något som helt klart kan vara härligt att få göra då och då, precis som på den gamla goda tiden. 
  • Att vara ihop med en rökare är inte alltid så roligt, doften som rökning för med sig sitter snabbt i det mesta från kläder till inredning. Byter man däremot till e-cigg, så försvinner det automatiskt. Och bara det kan faktiskt vara värt det, inte sant?